хигиенни ръкавици, жълти, гумени

Ръкавици

Хигиенни ръкавици

Хигиеника предлага еднократни хигиенни ръкавици от нитрил или латекс, както и такива за домашна употреба.

Продаваме ръкавици на единична бройка, всички размери или в кутия от по 100 броя, отново във всички размери. 

Повече информация за необходимостта за използване на хигиенни ръкавици в различни бизнеси и предприятия тук.

Ръкавици

Богат избор от хигиенни материали

Хигиеника предлага на своите клиенти широк асортимент от хигиенни материали и консумативи за офиси, ресторанти, хотели, здравни и учебния заведения, производства и много други. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от хигиенни ръкавицитоалетна хартия, кухненска хартия, хартия за диспенсъричували за сметдезинфектанти и предпазни маски.

Разходите за поддръжка на високи хигиенни стандарти са значителни за всеки бизнес, особено за средни и големи предприятия. Хигиеника разполага със собствен склад и зарежда хигиенните консумативи директно от производители, благодарение на което може да предостави сертифицирани продукти на най-конкурентни цени в полза на клиентите си.

Хигиеника е фирма за продажба на хигиенни материали и консумативи, която е работи на българския пазар повече от 15 години. Зареждаме редица държавни и частни предприятия, в това число болници, училища, фабрики, офиси и търговски сгради. С натрупания опит можем да гарантираме качество на продуктите и услугите, които предлагаме. 

Разгледайте нашия онлайн магазин и направете своята поръчка сега. Доставяме в София и цялата страна, изпълняваме поетите ангажименти и държим на обещанията си.