препарати за почистване и дезинфекция

Препарати

Професионални препарати за почистване

Хигиеника предлага препарати за почистване на офиси, държавни и частни предприятия, здравни заведения, училища и много други. Предлагаме различни разфасовки за нуждите на всеки бизнес.

Предлагаме течен сапун, пяна за ръце, пяна за ръце за дозатор, течни препарати за пране малки и големи разфасовки, таблетки за съдомиялни, гел, веро, сапуни, препарати за съдове и много други.

Работим с продуктите само на доказали се марки като А1, Medix, Zhivasept, Astonish, Domestos и други.

Разгледайте нашата селекция от подбрани хигиенни препарати.

Препарати

Богат избор от хигиенни материали

Хигиеника предлага на своите клиенти широк асортимент от хигиенни материали и консумативи за офиси, ресторанти, хотели, здравни и учебния заведения, производства и много други. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от хигиенни ръкавицитоалетна хартия, кухненска хартия, хартия за диспенсъричували за сметдезинфектанти и предпазни маски.

Разходите за поддръжка на високи хигиенни стандарти са значителни за всеки бизнес, особено за средни и големи предприятия. Хигиеника разполага със собствен склад и зарежда хигиенните консумативи директно от производители, благодарение на което може да предостави сертифицирани продукти на най-конкурентни цени в полза на клиентите си.

Хигиеника е фирма за продажба на хигиенни материали и консумативи, която е работи на българския пазар повече от 15 години. Зареждаме редица държавни и частни предприятия, в това число болници, училища, фабрики, офиси и търговски сгради. С натрупания опит можем да гарантираме качество на продуктите и услугите, които предлагаме. 

Разгледайте нашия онлайн магазин и направете своята поръчка сега. Доставяме в София и цялата страна, изпълняваме поетите ангажименти и държим на обещанията си.