маски за лице

Маски

Предпазни маски за лице

Хигиеника предлага еднократни предпазни маски за лице, трислойни, подходящи за ползване в ежедневието или в медицинска среда. Зареждаме здравни заведения и приемаме поръчки на едро. 

Предпазните маски за лице са задължителен хигиенен консуматив за всеки бизнес в условията на пандемия и станаха неотлъчна част от нашето ежедневие. Поръчката на големи количества предпазни маски за нуждите на бизнеса може да начислят значителен разход за малкия и среден бизнес, а при големите предприятия и болнични заведения тези разходи често надминават хиляди всеки месец. 

Спрете излишните загуби и поръчайте медицински маски на най-конкурентни цени от hygienika.eu сега.

 Повече за необходимостта от маски и научно доказаната полза от тях може да намерите тук.

Богат избор от хигиенни материали

Хигиеника предлага на своите клиенти широк асортимент от хигиенни материали и консумативи за офиси, ресторанти, хотели, здравни и учебния заведения, производства и много други. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от хигиенни ръкавицитоалетна хартия, кухненска хартия, хартия за диспенсъричували за сметдезинфектанти и предпазни маски.

Разходите за поддръжка на високи хигиенни стандарти са значителни за всеки бизнес, особено за средни и големи предприятия. Хигиеника разполага със собствен склад и зарежда хигиенните консумативи директно от производители, благодарение на което може да предостави сертифицирани продукти на най-конкурентни цени в полза на клиентите си.

Хигиеника е фирма за продажба на хигиенни материали и консумативи, която е работи на българския пазар повече от 15 години. Зареждаме редица държавни и частни предприятия, в това число болници, училища, фабрики, офиси и търговски сгради. С натрупания опит можем да гарантираме качество на продуктите и услугите, които предлагаме. 

Разгледайте нашия онлайн магазин и направете своята поръчка сега. Доставяме в София и цялата страна, изпълняваме поетите ангажименти и държим на обещанията си.